Calla

calla_lily

One of the best things about living in Shoreditch is the easy access to the Columbia Road flower market each and every Sunday. Now that I have also a bigger apartment I can fill with flowers, I have become the crazy flower lady. I usually go for the Hydransia but these Calla lilies are equally pretty, and easier to carry. 

calla_lily-3

calla_lily-2-copy

  calla_lily-4

calla_lily-5

calla_lily-6

calla_lily-7

// Voihan kukkamarkkinat! Mun uusi ja suuri heikkous on kyllä joka sunnuntaiset kukkamarkkinat jotka sijaitsee aivan liian lyhyen kävelymatkan päässä meidän kämpiltä. Isomman asunnon myötä musta on kuoriutunut varsinainen kukkaintoilija ja meidän kämpässä tuntuu olevan joka nurkassa tuoreita kukkia. Yleensä kallistuin aina kauniisiin ja värikkäisiin hortensioihin, mutta nämä kalla liljat (valkohuonevehkat?) ovat kyllä vähintään yhtä kauniita. //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s