@Hoi Polloi

hoi_polloi-2

Shoreditch is full of amazing and delicious restaurants and here comes a tip for Sunday brunch. Hoi Polloi is located with the Ace hotel on Shoreditch High Street and offers weekend brunch but also breakfast during weekdays and lunch. For brunch I would recommend picking maybe one plate and sharing one since the plates are quite big. We ordered the eggs Benedict, blueberry pancakes and the Sunday roast and it was quite enough. I also loved the fact that the menus were in the form of a newspaper. 

// Shoreditch on pullollaan mitä parempia ravintoloita ja tässä tulee yksi vinkki brunssille. Hoi Polloi sijaitsee Ace hotellin yhteydessä Shoreditch High Streetillä ja tarjoilee viikonloppuisin brunssia ja lounasta ja viikolla lisäksi aamiaista ja lounasta. Brunssille suosittelen tilaamaan yhden annoksen ja mahdollisesti jakamaan yhden sillä annoskooot ovat aika suuria. Me tilasimme munia, mustikka pannareita sekä Sunday Roastin joka varmasti tyydyttää suuremmankin nälän. Musta oli myös aivan superidea, että menut olivat sanomalehden muodossa. //

hoi_polloi-4

hoi_polloi-3

hoi_polloi-5

hoi_polloi-8    hoi_polloi-9

Eggs Benedict and blueberry pancakes with mascarpone, yum!

hoi_polloi-10

hoi_polloi

The restaurant had a violin quartet playing well-known pop songs and it suited the place perfectly. 

hoi_polloi-7

All in all it was a good experience! The food was delicious and left me full for most of the day! I would recommend to book a table beforehand since the place is almost always full. Definitely worth a visit!

// Kaiken kaikkiaan paikka oli hyvä kokemus. Ruoka oli erittäin maukasta ja piti kylläisenä pitkälle päivään. Ehdottomasti visiitin arvoinen paikka! //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s