Brick Lane Market

_MG_6407

Since I live in Shoreditch, almost every weekend I go to the Brick Lane Market. It’s about a 10 minute walk from my place and I usually go for at least to get a cup of coffee. It’s just a wonderful way to spend a sunny Sunday morning! On Brick Lane, one can find almost anything, starting from vintage clothing shops to street food and all the way to art and design. The usually quiet streets become crowded with people and you can spot the best places to eat while just looking at the line of people waiting to get in.   

// Shoreditchissä on Brick Lanella joka viikonloppu markkinat joilta löytyy melkein kaikkea vintage vaatteista katuruokakojuihin ja taiteeseen. Kyseinen katu on vajaan 10 minuutin kävelymatkan päässä kotoani joten melkeinpä joka viikonloppu minut löytää sieltä vähintään kahvikojulta hakemassa aamukahvia tai ihastelemasta leivoksia. Tavallisesti hieman hiljasemmat kadut täyttyvätkin ihmisistä ja parhaat aamupala- ja ruokapaikat on helppo spotata pitkistä ulos asti jatkuvista jonoista. //

_MG_6409

_MG_6413

_MG_6416

_MG_6430

_MG_6486

_MG_6492

_MG_6422

_MG_6494

_MG_6502

If you are visiting London, I would strongly recommend taking the tube to the East and exploring this part of London. It’s so vibrant and I can see why a lot of creative people opt to live here!

// Jos olet käymässä Lontoossa ja kaikki perinteiset turistipaikat on jo koluttu niin suosittelen kyllä metromatkaa tänne itä-puolelle. Shoreditch on erittäin kiehtova paikka ja ymmärrän kyllä hyvin miksi moni luovan alan ihminen on valinnut tämän alueen asuinpaikakseen. //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s