What’s up

_MG_7361

_MG_7368

_MG_7363

_MG_7367-2

So what’s up. Well to summarise the previous weeks, I can say I have been studying more than I have in my entire life. The days at Uni are long and the hours working with the projects are endless. We have one more week left before the assessment weeks start and we are all feeling the pressure. We are working on one bigger industry project plus a presentation and two individual essays. The industry project is the one that requires the most and the one I’m mostly stressing about. 

This week I am however travelling home to Finland and I am really happy about that! Although I know already that it won’t be a vacation and I really need to work during that week as well. I will be soo happy when this term is finished because from what I have understood, the first term is the hardest. Well we will see in a couple of weeks but now I have to go and try to get some work done!

// Ajattelin kirjoitella pikaisesti vähän kuulumisia kun on taas hetki vierähtänyt siitä kun viimeksi kirjoittelin. Viime viikot ovat tiivistettynä olleet lähinnä täynnä opiskelua, projekteja, luentoja ja photoshoppausta. Rehellisesti sanottuna en usko, että olen koskaan opiskellut näin paljoin kun mitä olen tänä lyhyenä aikana. Koulupäivät ovat pitkiä ja projekteja vääntäessä päivät venyvät yöhän asti. Meillä on yksi isompi ryhmäprojekti tässä menossa ja sen deadline on parin viikon päästä. Tällä hetkellä ollaan pienessä pulassa sen kanssa, mutta toivotaan, että saadaan se koottua fiksusti kasaan näiden muutaman viikon aikana. 

Aika kuluu täällä tosi nopsaan ja tällä viikolla olenkin tulossa kotiin Suomeen. Olen tosi innoissani, mutta tiedän jo valmiiksi, että joudun kyllä puurtamaan kouluhommien parissa myös tällä pääsiäis”lomalla”. Joka tapauksessa on ihana tulla Suomeen ja nähdä kaikkia rakkaita, vaikka muutaman päivän joutuukin viettämään kirjastolla. Palaillaan pian, nyt takasin hommien pariin! //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s