Breakfast time

_MG_7033

_MG_7016

_MG_7025

_MG_7017

_MG_7037-2    _MG_7022

_MG_7027

I still had these photos taken in Finland which I haven’t had time to post before! I can’t believe how fast the time goes by! It’s almost a week since I last posted and two weeks since my trip back home! I have been super busy this week as usual, I have honestly spend 8-12 hours a day at uni and still I have so much to do. This weekend will also be full of studying but we are also planning on going to the movies. I really want to see the movie Spotlight, has anyone seen it? I am also looking forward to Easter break when I am flying back to Finland but after the break, we have assessment weeks so it won’t really be a vacation time for me. Oh well, it’s the masters and it’s only for a short while and even though it’s very demanding and time consuming, I love every second of my life here in London! Im so glad I decided to come here and follow my dreams. Life is goooooood!

// Nämä kuvat ovat jääneet julkaisematta Suomi visiitiltäni kun käytiin Fazerin brunssilla. Ihan hullua, kuinka nopeasti aika on taas mennyt! Melkein viikko on mennyt siitä kun viimeksi postailin ja kaksi siitä kun olin Suomessa. Aika on mennyt tuttuun tapaan koulun kanssa ja voin rehellisesti sanoa, että olen tällä viikolla viettänyt joka päivä 8-12 tuntia koulussa…. Ja silti riittäisi tekemistä! No toisaalta tiesin kyllä mihin ryhdyn ja vaikka koulu on tosi vaativa ja aikaa vievä niin nautin kyllä joka hetkestä täällä! Olen niin onnellinen, että päätin lähteä tänne ja toteuttamaan tätä unelmaa vaikka pelottavalta se aluksi tuntuikin. Elämä on kyllä toisinaan aika kivaa :) //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s