Pic of the week: LFW

_MG_6914

I took this shot at Fashion Weekend and was extremely pleased on how it turned out! The setting was not optimal for photography because the lights were constantly changing and flashes from other people’s cameras kept disturbing my shots. As a result, many of my photos turned out blurry, overexposed or too dark. Luckily I took a bunch of photos so I had many successful ones but this one is my ultimate favourite! Everything just came together in this shot and I didn’t basically need to retouch it at all! I love the contrasts and colopurs in this photo and the model looks absolutely gorgeous! I also like how the light hits the model and the audience is a bit hidden in the shadows. All the attention goes to the model and the one other person who you can see well in the photo is also looking at the model. There is one thing actually that bothers me in this shot however, can you guess what it is? :)

// Otin tämän kuvan Fashion Weekendillä ja olin erittäin positiivisesti yllättynyt kuinka hyvä siitä tuli. Näytöksen olosuhteet eivät olleet optimaaliset kuvaamiselle, sillä valot vaihtuivat koko ajan ja muiden kameroiden salamat myös häiritsivät omia kuviani. Lisäksi mallien nopea kävelytahti antoi haasteita saada hyviä kuvia ja monet kuvistani olivatkin joko yli- tai alivalottuneita, tärähtäneitä tai tarkennus oli pielessä. Tämän kuvan kohdalla tuntui kuitenkin kuin, että kaikki osui nappiin! Valotus, mallin asento, kaikki toimi erittäin hyvin! Tykkään kuvan väreistä, kontrastista ja tunnelmasta, ja malli näyttää yksinkertaisesti upealta! Valo osuu hyvin malliin ja yleisö taas jää hieman varjoon lukuunottamatta yhtä katsojaa jonka katse on myös suunnattu tähän malliin. Kuvassa on tosin yksi asia joka minua häiritsee, huomaatteko mikä? :) //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s