Balmain X H&M

_MG_7009

_MG_6990

_MG_6988    _MG_7011-2

_MG_7008

Wearing my dress from the collection Balmain did for H&M. I haven’t had the chance to wear it before because just after I received it, my elbow accident happened. And as you can imagine the tiny sleeves didn’t fit a cast nor my swollen elbow. Which I still can’t get straight btw! My left arm is still stuck in angle however it is now way more flexible and I have faith that one day I can straighten my left arm again. It doesn’t really bug me though, only basically when I am exercising. Or when I’m trying to grab things that are far haha! I am however doing everything I can in order help the healing process and I am doing all my exercises but the truth is that these kinds of injuries just take time to heal. My doctor actually said not to worry until it’s been for like a year. And worry only then if it’s not getting better which it is all the time! But that’s enough of elbow talk, have a great weekend everyone!

// Pääsin vihdoin käyttämään tuota Balmainin Hennesille tekemän malliston mekkoa! Mallisto myytiin loppuun varmaan ennätysajassa ja oli silkka ihme, että sain tuon mekon käsiini. Mekko saapui minulle muutamaa päivää ennen surullisen kuuluisaa kyynärpää onnettomuuttani. Sanomattakin selvää, että kipsiä ei ihan saanut tungettua mekon pikkuruisiin hihoihin eikä turvonnut, 90 asteen kulmaan jämähtänyt käsikään sinne mahtunut. Nyt kuitenkin käsi on jo selkeästi parempi joskaan se ei vielä täysin suoristu. Yritän kärsivällisesti tehdä kuitenkin päivittäin harjoituksia jotta parantuminen nopeentuisi, mutta valitettavaa on, että nämä yleensä ottavat oman aikansa. Lääkäri itse asiassa varoitteli, että vuosikin saattaa mennä ennenkuin käsi on entisellään.. No mutta se siitä ja toivotan oikein hyvää viikonloppua kaikille! //

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s