Cuyana

_MG_6529

When I was looking for a cover for my new laptop, I came across with the US brand Cuyana. I fell firstly in love with their laptop sleeves ’cause it was just the one I wanted but then I also checked out their other stuff and all of it was and is amazing! But what I mostly like about the brand is their ideology. On their page they say they that “We believe in style over trends, in quality over quantity, in loving your closet. We believe that fewer, better things lead to a fuller life.” Well, who can argue with that :).

Etsiessäni uutta läppärisuojaa uudelle koneelleni, törmäsin Amerikkalaiseen Cuyana merkkiin. Ihastuin heti kättelyssä heidän läppärisuojiinsa, mutta selailtuani hetken heidän sivujaan, ihastuin melkeinpä kaikkeen siellä. Kuitenki se mikä vakuutti minut oli heidän ideologiansa. Heidän sivuillaan he sanovat että, “We believe in style over trends, in quality over quantity, in loving your closet. We believe that fewer, better things lead to a fuller life.” Enpä olisi paremmin osannut itse sanoa! :)’

_MG_6538

_MG_6533

_MG_6540

_MG_6541

_MG_6554

So I ordered the pebbled leather laptop sleeve in the colour blush. I was struggling between the blush and the stone colour because I though the stone colour would be more timeless and classic but finally I decided to go with the blush just because the colour is so wonderful. And I have been so happy with my choice! The colour is a bit light pink but in a different lighting it looks more like nude. Nevertheless, I love it! I also got it customised with my initials on the bottom just to add something extra!

// Päädyin tilaamaan heiltä nahkaisen läppärin suojuksen värissä “blush”. Pitkään mietin tämän värin ja “stone” värin välillä kun ajattelin, että tuollainen beigen sävy voisi olla ajattomampi, mutta päätin kuitenkin valita lopulta sen värin mihin aluksi ihastuin. Ja olen kyllä erittäin tyytyväinen tähän valintaan! Jossain valossa tuo hennon vaaleanpunainen näyttää jopa enemmän nudelta ja tuo värisävy onkin tällä hetkellä lempparini! Otin extrana suojukseen nimikirjaimeni painettuna koska halusin siitä oman näköiseni. //

_MG_6545

_MG_6544  _MG_6530

_MG_6549

_MG_6551

At the moment Cuyana unfortunately only delivers to the US, Canada and Australia however there are services available to get the items to your home country. These delivery services able you to order items to their US address and then they will ship it to you. I strongly recommend to check Cuyana’s website even if you are not in the market to buy anything! Their philosophy is just so in line with what I think and I would love to see more of these kinds of brands in the fast fashion world we live in at the moment!

// Tällä hetkellä valitettavasti Cuyana toimittaa ainoastaan Jenkkeihin, Kanadaan ja Australiaan, mutta Jenkeissä on monia palveluita jotka mahdollistavat tilaamisen heidän osoitteeseensa. Eli rekisteröidyt heidän sivuilleen, tilaat tuotteet heidän antamaan US osoitteeseen ja he lähettävät tilaamasi tuotteet sitten edelleen sinulle. Palvelu ei ole mitenkään super kallis ja omat kokemukseni ovat ainoastaan positiivisia! Kannattaa kuitenkin ehdottomasti käydä chekkaamassa Cuaynan tarjonta vaikka ei ostomielellä olisikaan! Tällaisille brändeille olisi muotimaailmassa kyllä enemmäkin tilaa! //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s