Pic of the week: Bouquet

_MG_6477

I have decided to every week on Sunday, share a photo which is my favourite from the past week or has some kinda other significance for me. This is will push me to photograph more especially now when I feel like I have my hands full all the time. Photography is a way for me to express myself and is something I don’t ever want to stop doing. So the picture of this week is a flower bouquet I bought to myself for Valentine’s day. The day I bought it was sunny and wonderful and I remember being in a such good mood when I took this photo. Having flowers around the house is such a simple but yet such a luxurious thing for me. 

Have a relaxing Sunday!

// Olen päättänyt joka sunnuntai tästä lähtien jakaa jonkun lempikuvani kuluneelta viikolta tai kuvan jolla on ollut muuten minulle jotain merkitystä. Näin ollen tulee kiireen keskellä varmasti kuvattua enemmän ja toivottavasti jaettua jotain kaunista ja jopa inspiroivaa kaikkien viikonloppuun. :) Tämän viikon kuvaksi valikoitui kukkakimppu, jonka ostin itselleni ystävänpäivänä. Päivä oli aurinkoinen ja kaunis ja muistan olleeni erittäin hyvällä tuulella tämän kuvan ottaessani. Aika harvoin ostan kukkia kotiin, mutta se on niin simppeli tapa tuoda pientä luksusta arjen keskelle! Pitää ehdottomasti harjoittaa tästä eteenpäin useammin. :)

Rentouttavaa sunnuntaita! //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s