Coffee time

_MG_6318

_MG_6302

_MG_6310    _MG_6321

_MG_6306

_MG_6324

_MG_6328

_MG_6323

Good morning everyone! I have had a slow morning because I don’t have class before 3 p.m this afternoon. I had a nice breakfast and watched Netflix and just chilled. These past weeks have been so intense and the times just flies! Can’t believe this is already our 3 rd week at school! Crazy! This Friday starts the London Fashion Week and we will have the week off from school. I think I will go to the Fashion Weekend next week but next week I am also going home for the weekend <3! I’m so excited about that and to see my friends and family and ofc the man of my life. I will be in Finland for a long weekend and next holiday I will have in the end of March. 

Hope you are having a good day! I will have to start to get ready ’cause I will go to school before lectures to get some work done. Also on Wednesdays we have a fire alarm practise on my building and I always try to not be at home during that time haha! The alarm is so freakin loud and it goes on for a while. So talk to you  guys later!

// Hyvää huomenta! Tai päivää voisi olla lähempänä! Mulla on tänään luentoja vasta iltapäivällä, joten olen saanut viettää kiiretöntä aamua. Viime viikot ovat olleet todella intensiivisiä ja täynnä ohjelmaa ja tuntuu, että aika vain kiitää ohi! Uskomatonta, että tämä on jo kolmas viikkoni täällä! Vuosi varmasti hurahtaa supernopeasti. Perjantaina alkavat Lontoon muotiviikot ja meillä on koko viikko vapaata koulusta. Aion mennä varmasti mennä käymään tapahtumissa, mutta ensi viikolla olen tulossa myös käymään Suomessa! Jee, odotan kyllä tosi innoissani pientä Suomi-visiittiäni sillä ikävä on ollut kova<3. Viivyn Suomessa pitkän viikonlopun ja se tulee kyllä tarpeeseen sillä seuraava  (ja ilmeisesti ainoa pitkään aikaan) loma on sitten pääsiäisloma maaliskuun lopulla.

Nyt alan valmistautumaan lähtöön sillä aion mennä koululle tekemään hommia ennen luentoja. Asunnossani on myös joka keskiviikko paloharjoitus ja olen pyrkinyt aina olemaan jossain muualla sen aikaan haha! Hälytysääni on aivan törkeän kova ja lisäksi kestää jonkin aikaa, niin siksi olen pyrkinyt aina olemaan poissa kotoa sen aikaan. Mutta nyt pitää mennä, palaillaan! //

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s