Columbia road flower market

_MG_6435

Asun Lontoossa Shoreditchin alueella joka on kuuluisa luovan taiteen keskus. Alueella on valtavasti pieniä putiikkeja, vintage-myymälöitä, taidetta, ruokaa, markkinoita ja vaikka mitä. Viikonloppuisin ja erityisesti sunnuntaisin markkinat valtaavat kadut ja tänä sunnuntaina päätin lähteä katsastamaan kuuluisan Columbia Roadin kukkamarkkinat. Enkä joutunut pettymään.

// Today I went to check out the Columbia Road Flower Market, and it was amazing! //

_MG_6436

_MG_6457

_MG_6445

_MG_6474

_MG_6470   

Ihmisiä oli aivan valtava määrä ja samoin erilaisia kukkia. Nettisivun mukaan täältä löytää kaikkea taimenista 3 metrisiin banaanipuihin ja voin hyvin uskoa sen. Itse tulin lähinnä etsimään leikkokukkia ja kimppuja ystävänpäivä tunnelmissa ja sainkin tehtyä aivan valtavan kauniin kimpun. Hintaa tälle kimpulle tuli 10 puntaa joka on noin 13-14 euroa eli aika edulliset hinnat kaiken lisäksi.

// There were a lot of people and a wide range of flowers! According to their website, there are plants from bedding plants to 10 feet banana trees and I can imagine that! I was on the market for some Valentine’s Day flowers and I made myself this bouquet. It cost 10 pounds and compering to flower prices in Finland, this was fairly cheap. I think I need to come again the next Sunday… //

 _MG_6513

_MG_6519

_MG_6520  _MG_6526

_MG_6521 

Columbia Road Flower Market sijaitsee siis itä-Lontoossa Columbia Roadilla ja on auki joka sunnuntai alkaen kello 8 ja noin kello 2-3 asti iltapäivällä. Luulen, että tästä saattaa tulla joka sunnuntainen perinne!

Niin ja oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille!

// The Flower Market is located in the east of London, at Columbia road and is open every Sunday from 8 am to about 2-3 pm. I really recommend to check it out!

Oh and happy Valentine’s Day everyone! //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s