Hello from London

_MG_6347

_MG_6340  _MG_6351

_MG_6340_MG_6358

_MG_6361

Finally I have some time to sit down and write how I am doing. I have been super busy for the first couple of days but today I had some time off. So how am I going? Pretty great, except the fact that this morning I woke up a bit sick. I’m sure it’s just the flu and all the stress and travel have not helped. I’d just need to rest but I have tons of school work to do. This year is going to be very very intense. And I have already forgotten what it is to study so I’m a bit worried I will fail the courses.. No but seriously, there is so much work to do and so much reading, researching, writing, well I think that’s what a Master’s degree is about. However I love living in London and the school is amazing! I have met many great people and it feels like I have been here longer than just a few days! There has been so much to do that I haven’t had time to feel homesick or anything but today, waking up sick, I really wished I was home with Topi. But after a quick stop to my neighbourhood health store and after a few green smoothies I feel so much better. I have a lecture in one hour so I need to start getting ready for that! I will update soon, laters!

// Vihdoinkin ehdin hetkeksi istua alas ja kirjoitella mitä mulle kuuluu. Enimmäiset päivät ovat menneet vauhdilla ja on ollut niin paljon tehtävää, etten ole yksinkertaisesti ehtinyt aiemmin päivittää. Joten mitä mulle kuuluu? Tosi hyvää oikeastaan! Lukuunottamatta tätä pientä flunssaa jonka kanssa heräsin tänä aamuna. Kaiken stressin ja matkustamisen jälkeen en ole kyllä yhtään yllättynyt, että kroppa pettää. Nyt pitäisi vain levätä ja ottaa rennosti, mutta koulun puolesta olisi niin paljon hommaa tehtävänä! Oon oikeastaan aika kauhuissani tästä koulujuttujen määrästä ja pelkään, että reputan kaikki kurssit.. Ei vaan, pitää vain nähdä paljon vaivaa ja olla huolellinen ajankäytön kanssa niin kyllä se siitä! Mulla alkaa vielä yksi luento tuossa tunnin päästä niin pitää alkaa valmistumaan siihen! Päivittelen pian lisää! Palataan! //

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s