Weekend cozy

_MG_6068

This weekend passed by so quickly and today started my last week here. I am starting to get pretty nervous ’cause I feel there are so many things still left to do and so little time to do them. This weekend I spend some time with my family and my friends and started the packing process in my head. To be honest, at the moment I am super stressed about the whole thing. I know everything is going to be fine and I will feel so much better once I am in London but this last week is going to be hard. I am also feeling a bit sick and I’m sure it’s because of all the stress but I hope I will feel better soon. It’s strange, on one hand I am super excited to leave and can’t wait to be in London but on the other hand I wish people wouldn’t ask me anything related to the matter. I get a bit anxious ’cause there are still so many things I don’t know and to tell the truth, questions like “Are you nervous?” are really starting to bug me! :D OF COURSE I’m freaking nervous! I am leaving in one week and I still don’t know if I will have a place to stay! Haha, no I know people mean well and I shouldn’t get so stressed about these things. They will work themselves out and next week this time, I will luckily be waking up from my new London apartment! :)

// Viime viikonloppu meni ihan supernopeasti ohitse ja nyt tosiaan enää tämä viikko jäljellä ennen lähtöä! Jos ihan rehellisiä ollaan, niin mua on alkanut aika paljon stressaan kaikki järjestelyt ja muuttohommat kun tuntuu, että aika vain loppuu kesken! Toisaalta odotan ihan hirveästi jo lähtöpäivää ja en malta odottaa, että Lontoo-elämäni jo starttaisi, mutta toisaalta koko juttu vähän ahdistaa. Luultavasti juurikin siksi kun on niin paljon vielä asioita selvittämättä. Myös kysymys viaton kysymys “joko jännittää?” alkaa tulemaan korvista ulos! :D NO TOTTAKAI JÄNNITTÄÄ! Alle viikko lähtöön eikä mitään varmaa tietoa onko mulla edes nukkumapaikkaa siellä! Haha! Ei vaan, hyväähän vain kaikki tarkoittavat ja pitäisi ottaa vähän rennommin ja luottaa, että asiat kyllä järjestyy! Ensi viikolla heräilen sitten toivon mukaan uudesta Lontoon kodista! :) //

_MG_6071

_MG_6088

_MG_6076 

_MG_6084

_MG_6096

_MG_6085 _MG_6099

P.S I made this delicous rawcake for our brunch with the girls and I will share the recipe here soon! Stay tuned!

// P.S tein sunnuntaina tyttöjen brunssille paljon kehuja keränneen raakakun ja jaan reseptin täällä pikapuoliin! //

Knit Zara

Beanie H&M

Pants Cubus

Jacket Acne Studios

Shoes UGG

Follow me on Instagram

Follow me on Bloglovin

Pictures Eve

Advertisements

2 thoughts on “Weekend cozy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s