One week left

_MG_5978

Finally I feel like all the matters regarding my move to London are in order and I can just relax and look forward to the trip! It’s been quite hard to say the least to get my living arrangements settled (I now understand the supply of many private housing services) and I’m still not 100% sure I will have an apartment once I get to the UK but I hope for the best. As a born and raised Finn, I am used to the luxury that all matters are always clear and any problems are easy to fix so I don’t deal well with uncertainty. I should learn just to let go and trust that everything is going to work out fine. And if everything doesn’t go according to plan, there is always plan b. So goals for my year in London, stress less, become more spontaneous, don’t sweat over the little stuff and learn to enjoy the moment. Yep, that sounds like a plan. :)

// Huh nyt alkavat matkajärjestelyt vihdoinkin olla hoidettu ja kaikki stressi ja ahdistus alkavat kääntyä vain positiiviseksi jännitykseksi! Sain Instassa (@sannapielismaa) aivan ihania kommentteja opiskeluihini liittyen joista sain vain lisävarmuutta siihen, että tämä on minulle oikea ratkaisu! Mulla on kämpän suhteen vähän sellaiset fiilikset, että uskon kun nään sillä tässä on ollut jos jonkinmoista säätöä sen tiimoilta mutta uskon, että lopussa kiitos seisoo. Suomalaisena kuitenkin tykkään, että asiat olisivat täysin selvillä ja hoituisivat hieman nopeammin ja epävarmuus aina hieman kalvaa. Pitäisi opetella vain ottamaan rennosti ja luottamaan, että kyllä ne asiat aina lopulta järjestyvät. Ja vaikka kaikki ei menisikään suunnitelman mukaisesti niin sekään ei ole katastrofi. Eiköhän vuosi Lontoossa taas opeta sietämään epävarmuutta ja tuo elämänasenteeseen rentoutta! :) //

_MG_5935   _MG_5998

_MG_5936

_MG_6037

_MG_5956 _MG_5984

_MG_5991

 _MG_6000  _MG_6019

_MG_6008   

Jacket Acne Studios

Pants Tiger of Sweden

Bag & beanie H&M

Boots Steve Madden

Knit Cubus

Pictures Milla

Follow me on Instagram

Follow me on Bloglovin

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s