Guess what…

_MG_5143

Tämä postaus on lymyillet luonnos-kansiossa jo useampia viikkoja, mutta nyt vasta koen luontevaksi asiasta kirjoittaa. Eli viime keväänä minuun iski kovaa ajatus siitä, että mitä jos toteuttaisinkin yhden mahdottomalta tuntuneen haaveeni ja lähtisin tekemään maisterintutkitoa ulkomaille? Olin tätä aina välillä pyöritellyt mielessäni, mutta aina siirtänyt sen taka-alalla miettien lähinnä kuinka vaikeaa se olisi. Kouluun hakeminen, ulkomaille muuttaminen, rakkaiden jääminen Suomeen, ja se pieni ääni päässä joka sanoi, mitä jos et pääsekkään? Niinhän se on, että ei voi epäonnistua jos ei yritäkkään, mutta se pätee myös onnistumisiin. Lopulta päätin uskaltaa yrittää ja syksyn mittaan tutkin lukuisia kouluja ja täytin pinon papereita ja lopulta lähetin hakemuksen kolmeen eri korkeakouluun, joista yllättäen pääsinkin kaikkiin! Päädyin valitsemaan koulun, jolla oli hyvä maine ja jonka ohjelma miellytti minua eniten ja nyt sitten helmikuussa matkaan Lontooseen opiskelemaan maisterin tutkintoa muodin ja brändäämisen parissa! Fiilikset ovat vielä vähän sekavat kaiken suhteen, mutta uskon, että kun pääsen paikan päälle ja kaikki käytännön asiat ovat hoidossa on fiilis varmasti aika uskomaton!

// Now it’s official and I finally feel like I can write about it, so long story short, I am moving to London! I will attend a one year Master’s Programme in Fashion and Branding and it will start in this February! This has been a dream of mine but for some reason I always thought that it will never happen. The application process alone scared me and the little voice inside my head that said, what if you fail? Without try there is no fail but there is no success either. Finally I decided to try and I send applications to three different schools and to my suprise, I got into all three! I chose the school that I knew had a good reputation and also which had the most interesting programme. //

_MG_5089  _MG_5116

Olen onnellinen, että uskalsin lähteä toteuttamaan tätä unelmaa vaikkakin alkupisteessä sen toteutuminen tuntui  mahdottomalta. Tässä on ollut monia mutkia matkassa ja vaikka näin kirjoittaessa koko prosessi kuulostaa simppeliltä niin oli se kyllä aika stressaava ajanjakso elämässäni. Vielä on asuntohommat hieman vaiheessa, mutta uskon, että nekin lopulta järjestyvät.

Tarkempia postauksia on varmasti tulossa vielä asiasta, niin koulusta ja hakuprosessista IELTS-kokeeseen, kuin myös asumisesta ja Lontoosta ylipäänsä. Luulen myös, että blogini tulee jonkin verran muuttumaan tämän elämänmuutoksen yhteydessä, mutta toivottavasti vain parempaan suuntaan. Kun näin rehellisesti sanotaan, niin koen, että olen ollut viimeisen vuoden hieman hukassa ja elämä on mennyt vähän sellaisella automaattiohjauksella eteenpäin niin tällainen muutos ravistelee juuri sopivasti! Välillä pitää mennä sinne mukavuusalueen ulkopuolelle ja nimenomaan uskaltaa yrittää!

// I am so happy that I had the courage to make this decision and to leave my comfort zone. Even though I am happy in my current situation, I have to admit that this last year I have felt a bit lost and like there is something missing. Even though I am a bit scared, this decision feels so right! I have still a bit mixed feelings because there are some practical matters (like where I am going to live) still unsolved but I am sure everything is going to be fine! // 

_MG_5086    _MG_5115

_MG_5117 Nämä jäljellä olevat viikot täyttyvät varmasti muuttojärjestelyistä sekä kavereiden ja perheen kanssa ajan viettämisestä ja tammikuun viimeisenä viikonloppuna koittaakin sitten lähtö! Onneksi Lontoo on niin lähellä ja sieltä lentää nopeasti Suomeen jos koti-ikävä pääsee yllättämään ja moni kaverikin on jo lupautunut tulemaan kyläilemään!  Vaikkakin olen aiemminkin asunut ulkomailla niin nyt olen lähdössä ensimmäistä kertaa aivan yksin ja vaikka se toisaalta hieman pelottaakin, niin on se aika pirun hienoakin! :)

// These last few weeks will be full of packing and making arrangements and seeing friends and family and on the last weekend of January it’s time to leave. Even though I have live abroad before, this is the first time I will be going all by myself and even though it’s a bit scary, I know it’s going to be great! //

_MG_5147

Advertisements

4 thoughts on “Guess what…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s