Looda coat

_MG_5250

_MG_5256   _MG_5285

_MG_5320

_MG_5281

_MG_5292

_MG_5300

_MG_5308   _MG_5296 Coat Marimekko – bag Balenciaga – pants & knit H&M

For as long as I can remember I have been a fan of  a Finnish design company called Marimekko. I have mainly been into the fabrics and home items but recently I fell in love with their coat selection as well. Marimekko’s designs are simple, timeless and linear. They use a lot of patterns and colours but keep the silhouettes and cuts simple. I like that they trust their design and make more lasting fashion. It is a good alternative for all the fast fashion around us nowadays. I also think that they have a unique design that is easy to recognize. I don´t like all the pieces obviusly but some, like this coat, are just perfect!

// Olen fanittanut Marimekko niin kauan kuin muistan, mutta olen lähinnä pysytellyt heidän kangas- ja kotiosastoilla. Viime aikoina olen myös ihastunut täysillä mm. heidän takkivalikoimaansa. Pidän Marimekon simppelistä, ajattomasta ja suoraviivaisesta tyylistä. Vaikka he käyttävät paljon kuvioita ja värejä, simppelit linjat ja leikkaukset pitävät kokonaisuuden tyylikkäänä. Mielestäni Marimekolla on myös ehdottomasti oma persoonallinen design joka on helppo tunnistaa. Kaikkiin kuvioihin ja vaatekappaleisiin en luonnollisestikaan ole ihastunut, mutta jotkut kuten tämä takki, ovat vain täydellisiä!:) //

Advertisements

One thought on “Looda coat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s