Snaps from Dubai & RAK

IMG_5180

IMG_5248

IMG_5280

IMG_5675

IMG_5717

IMG_5767

IMG_5850

IMG_5856

IMG_5790

IMG_5981

Some sunshine for this monday! These are the last photos from our trip as promised and boy could I use some warmth and sunshine right about now! It´s been really really cold here in Finland although today it was a bit warmer (only – 11 degrees). I would recommend Dubai and Ras Al Khaimah for anyone looking for an easy vacation. There aren’t so much to do than relax and everywhere it´s very clean and rich and just easy. The sun is also kinda guaranteed since there are like average 30 sunny days in December alone. Also the people are very friendly, there are endless shopping opportunities and the place feels very safe. It’s a perfect location for just sun, sea and relax!

// Vähän aurinkoa ja lämpöä tähän maanantaihin! Tässä tulee viimeiset kuvat matkaltamme ja oi, että kun nyttenkin kelpaisi auringossa makoilu. Vaikka onneksi täällä Tampereellakin ovat pakkaset jo hieman hellittäneet (-11 enää tänä aamuna). Suosittelisin Dubaita ja Ras Al Khaimahia kaikille jotka etsivät “helppoa” lomakohdetta. Lento on lyhyt, aikaeroa ei juuri ollenkaan ja aurinko lähes takuuvarma. Kuitenkin kyseessä on hieman eksoottisempi kohde kuin perinteiset kanariansaaret joihin lentomatka on miltei sama. Dubaissa ja RAKissa oli myös todella siistiä kaikkialla ja maan rikkaus näkyi kyllä katukuvassa. Mm. liian likaisesta autosta saa sakot. Lisäksi paikallisten ystävällisyys yllätti ja kohde tuntui muutenkin erittäin turvalliselta. Aivan täydellinen lomakohde jos etsii aurinkoa, merta, shoppailua ja rentoutumista. //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s