It’s cold out there!

_MG_5432

_MG_5442

_MG_5434    _MG_5465

_MG_5452

_MG_5472

_MG_5463

_MG_5477

The winter has surely arrived to Finland and it´s so freaking cold! Luckily my new jacket has been keeping me warm.. Yep it is the jacket that I have been dreaming of for a few years and though I said here that I will settle for something less expensive here it is, my Acne Velocite! I came across it one day in Vestiaire Collection with almost unused condition and one third of its original price so I thought to myself what the heck, the winter in Finland is long and cold and I need something that will keep me warm! The colour was a bit of a wild card but I just fell in love it. I also asked my friend´s opinion whether I should buy it in this colour or in grey which was also in sale and she also said that this one looked more like me. And I agree! Best purchase of 2015!

// Hyrr ja kylmät ilmat sen kuin jatkuvat! Onneksi uusin takkiostokseni on pitänyt minut suht lämpöisenä nimittäin kotiutin alkusyksystä tämän ihanan Acnen Velociten! Muistan hyvin täällä sanoneeni, että aion tyytyä hieman köyhemmän naisen versioon, mutta sitten tämä yksilö tuli vastaan Vestiaire Collectionissa melkein käyttämättömässä kunnossa ja maksoi noin kolmanneksen alkuperäisestä hinnasta niin ajattelin, että menköön! Tai oikeammin, tulkoon! Takin väri on aika villi, mutta ihastuin siihen oitis! Kysyin myös ystäväni mielipidettä tämän ja samanlaisen harmaan välillä ja hänkin sanoi, että tämä näyttää enemmän minulta. Värikäs takki tuo myös kivasti piristystä muuten hieman synkkään talveen! //

Pictures Jenni

Advertisements

4 thoughts on “It’s cold out there!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s