Happy New Year!

_MG_5189

_MG_5193

_MG_5208  

_MG_5220       _MG_5172

 

_MG_5201

_MG_5227

Happy New Year everybody! We kinda decided to skip the New Year’s Eve celebration and we were just home but we were´t alone. My little over two years old nephew came for a sleepover while my sister and her husband were at a wedding. We had such a wonderful time playing and watching the fireworks. And he was such a good sport! Only once did he a bit miss home but was otherwise very happy to be on a sleepover at his auntie’s. Today then we went to celebrate the New Year by going to a brunch all together. We went to a restaurant that serves Belgian food and the brunch was really good! We got to choose three courses from the menu and we all liked everything!

Now my sister, her husband and my nephew just left after picking up his stuff from his stay and me and Topi are watching the Netflix series Making a Murderer. We have watched a few episodes and we are totally hooked! I really recommend it if you like crime series. Now it’s time for another episode! I hope you all have got a good start for the year 2016! I hope it will the best one yet!

// Hyvää uutta vuotta! Me jätettiin tänä vuonna uudenvuoden juhlinnat väliin ja pysyteltiin lähinnä vain kotosalla. Mutta emme aivan kaksin. Mun kaksivuotias siskonpoikani tuli nimittäin meille yökylään ja meidän vuoden viimeinen päivä kului leikkien ja raketteja katsellen. Meillä oli aivan superhauskaa ja pikkumies oli niin reipas, että koti-ikävä iski vain kerran ja silloinkin vain hetkellisesti. Tänään menimme sitten koko joukolla uudenvuoden brunssille August Von Trappeen. Augustin brunssilla valitaan kaksi suolaista annosta ja yksi jälkiruoka listalta. Ravintolassa on siis pöytiin tarjoilu ja brunssiin kuuluu kolmen ruokalajin setti. Mielestäni ruoka oli erittäin hyvää, maukasta ja hintansa (25 €) arvoista. Valinnanvaraa oli rutkasti ja palvelukin todella ystävällistä! Olen aikasemmin käynyt Augustissa kerran illallisella ja silloin en pitänyt paikka kovinkaan kummoisena, mutta brunssi oli kyllä erittäin positiivinen yllätys. Eli jos haluat käydä kyseisessä ravintolassa, valitse brunssi sillä siinä hinta- ja laatusuhde on parhaiten kohdallaan!

Äsken siskoni, hänen miehensä ja siskonpoika lähtivät kotiin päin haettuaan pikkumiehen tavarat ja me Topin kanssa ollaan koukututtu Making a Murderer -sarjaan. Jos tykkäät rikosohjelmista niin katso tää! Sarja on Netflixin dokkarisarja joka kertoo Steven Averystä ja hänen mahdollisesta lavastamisestaan murhaan. Nyt Topi laittaakin uuden jakson jo tulemaan! Toivottavsti teillä kaikilla on ollut hyvä aloitus vuodella 2016! //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s