Christmas morning

_MG_4918

_MG_4903   _MG_4914

_MG_4915 _MG_4916

_MG_4955-2

_MG_4935

It´s Christmas! Topi went to work in the morning so I have had the morning to myself. I started the morning by making myself a cup of coffee and wrapping a few gifts. Now I am watching the Christmas shows on TV and as soon as Topi comes home we will head out to my mom´s place. I just wanted to make a quick post an wish everyone a Merry Christmas! Eat, relax and just enjoy each others company! For me Christmas is all about being with your loved ones. I hope you all can spend Christmas with yours <3. 

Merry Christmas everybody!

// Jouluaatto! Topi meni aamuksi töihin, joten minulla oli koko aamu aikaa itselleni. Aloitin aamun keittämällä kupin kahvia ja paketoimalla vielä muutaman lahjan. Nyt katson telkkarista lumiukkoa ja heti kun Topi vain pääsee kotiin niin lähdemme äitini luokse. Halusin vain tulla nopsaan toivottelemaan kaikille hyvät joulut! Syökää, rentoutukaa ja nauttikaa toistenne seurasta! Minulle joulu on juurikin sitä, läheisten kanssa oloa. Toivottavasti te kaiki saatte viettää joulunne rakkaidenne kanssa <3.

Ihanaa joulua evriboodi! //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s