Pre-Christmas

_MG_4825

_MG_4828

_MG_4868    _MG_4832

_MG_4838  _MG_4867 _MG_4863

We had a pre-Christmas celebration with my family because my dad will be away during Christmas time. We had a Christmas lunch and after we opened a few presents. I got something very useful for next year but I need to make an own post for that! Something very exciting! My sequin jacket is from H&M if someone is wondering. I bought it last year and I only really wear it during Christmas time and New Year but it´s perfect for this season!

Today I will go to a friend´s birthday party and after we are going to church to sing listen Christmas songs. It´s our Christmas tradition and me and my friend have been going there for like five years now? Anyway it´s so cozy and will definitely put you on a Christmas mood!

// Vietettiin ennakkojoulua viime viikonloppuna perheen parissa koska isäni on matkoilla joulun pyhät. Olimme joululounaalla Villa Hakkarissa ja jälkeenpäin availimme vielä joitain joululahjoja. Itse sain hyvinkin hyödyllisen lahjan ensi vuotta ajatellen, mutta sille asialle pitää kyllä omistaa ihan oma postaus! Kivoja juttuja tulossa! :) Tuo paljettitakki on viime vuoden ostos Hennesiltä ja käytän sitä oikeastaan vain tälläin joulun ja uudenvuoden aikaan. Mutta se on loistava tälle kaudelle!

Tänään menen käymään kaverini synttäreillä ja illalla menemme laulamaan kuuntelemaan kauneimpia joululauluja. Kauneimmat joululaulut on mun ja yhen mun parhaan kaverin pitkäaikainen jouluperinne ja ne viimeistään kyllä saa joulumielen aikaiseksi! //

Pictures Pertti Pielismaa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s