Minimalistic

_MG_4725

_MG_4755

_MG_4739

_MG_4735   _MG_4734

_MG_4723

_MG_4758

_MG_4717  Hat H&M – knit Minimum – coat Tiger of Sweden – jeans Dr. Denim – shoes Global

These are the first outfit pics after my cast was removed. I was struggling on how to put my left arm since I couldn’t really move it. It was just on that about 90 degrees angle and looked pretty strange in many shots haha! Putting it to my pocket worked in most of them hah! Well regardless of my disabilities or the poor weather, I think these photos turned out really great! And I also like this simple outfit with the hat bringing a mall twist.

// Ensimmäiset asukuvat kipsin jälkeen olkaas hyvä. Mulla oli vaikeuksia kyllä tuon vasemman käden kanssa sillä se ei suoristunut eikä muutenkaan erityisesti liikkunut vaan oli tuossa noin 90 asteen kulmassa lukossa ja monissa kuvissa näyttikin vähintään vähän kummalliselta haha! Taskuun tunkeminen onneksi toimi aika hyvin ja heikosta kunnosta ja huonosta säästä huolimatta näistä tuli kyllä musta ihan super onnistuneet kuvat! Että kiitos ja kumarrus kuvaajalle! //

Pictures Tytti

Advertisements

One thought on “Minimalistic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s