Magic sweater

_MG_4680

_MG_4686

_MG_4687

_MG_4701 Sweater from R/H Studio

I just love love love and love this Magic Sweater I bought a few weeks ago. It’s from a Finnish brand R/H Studio and they have a lot of great stuff that I like! I also like to support Finnish brands and there aren’t that many fashion brands in Finland that are known by the rest of the world. And that’s just a shame! Here you can go check out the R/H Studio webshop! I’m currently craving for the Magic Blouse and the Mickey Square Dress and a pair of Mountain Earrings would make a perfect Christmas gift! :)

// Vihdoin sain pitkään kuolaamani R/H Studion Magic svetarin INCH”in Pop up lauantaista! INCH” on kovaa vauhtia muodostumassa aivan mun all time suosikki kaupakseni ja R/H Studion valikoiman lisäys on kuin piste iin päälle. Olen kyseistä merkkiä jo pitkään ihaillut ja harmitellut, että lähin liike on Helsingissä koska olisi ihana päästä hypistelemään vaatteita ihan omin kätösin. Mutta nyt se onneksi mahdollista myös meillä täällä Mansessa! Täältä pääsee heidän verkkokauppaansa josta omiksi suosikeiksi nousivat mm. Magic Blouse, Mickey Square Dress ja Mountain korvikset. Käykää kurkkaamassa ja kaikki Tamperelaiset, jotka että ole vielä poikenneet INCH”ssä niin suosittelen kyllä piipahtamaan! //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s