New banner!

_MG_2597

_MG_2660

_MG_2674

_MG_2667 _MG_2682

_MG_2669

_MG_2686

_MG_2634 Jeans & knit H&M – heels Zara – bag Furla

I think you noticed that I finally got a banner photo! I have wanted to put one up for a while now and I really like it! What do you think? We took these pics with Tytti at the same time as we shot the one that ended up in my banner. Also I made another page titled “Photography” to where I posted some photos I have taken and I will post more photos along the way. Check it out and let me know what you think! :)

// Ootte varmaan huomanneet, että mulle on ilmestynyt vihdoinkin kuvallinen banneri! Oon jo pitkään halunnut laittaa sellaisen ja tykkään tosi paljon tästä joka lopulta valikoitui sivun ylälaitaan. Mitä mieltä te olette? :) Otettiin nämä muut kuvat myös samaan aikaa Tytin kanssa Pyynikintorin kupeessa ja fanitan niin tuota taustaa! Oon tehnyt myös uuden sivun blogiin jonne olen lisäillyt muutamia ottamiani valokuvia. Käykää kattomassa ja kertokaa ihmeessä mitä piditte! :)

P.S täällä ollaan taas viisuripotilaana. Eilen lähti toinen ja toivottavasti viimeinen..//

Pictures Tytti

Advertisements

4 thoughts on “New banner!

    • Kiitos ihana ja kiva, että tykkäät <3 Ja kiitos, kyllä täällä onneksi hammaskivut pysyvät kurissa oikean lääkityksen avulla ja eipä tarvi enää koskaan murehtia viisureista enää tämän jälkeen :) Huippua viikonloppua sulle :)

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s