Theatre night with the girls

_MG_3415

Viime torstaina Jenni järjesti aivan ihanan tyttöjen teatteri-illan Tampereen Työväen Teatterissa. Pääsimme kirjaimellisesti aitiopaikoille katsomaan Desirée musikaalia joka on nyt syksyn pyörinyt Työväen teatterilla. Desirée kertoo asianajaja Fredrik Egermanista joka on löytänyt rinnalleen puolta nuoremman vaimon ja jonka elämä tuntuu kaikesta huolimatta lattealta. Kaikki muuttuu kun pari lähtee teatteriin ja lavalla säteilee Desirée Armfeldt, joka paljastuu Fredrikin menneisyyden heilaksi. No vanha suolahan se alkaa janottamaan ja koko paletti saadaan viimeistään sekaisin Desiréen äidin kesäjuhlissa jonne saapuu niin kutsuttuja kuin kutsumattomia vieraita..

_MG_3419

_MG_3411      _MG_3428

_MG_3442

Musikaali oli hauska, viihdyttävä ja helposti seurattava. Puoliajan jälkeen kappale lähti mielestäni vauhdikkaammin liikkeelle, mutta musikaali veti kyllä mukaansa heti esiripun noustua. Suuren osan ajasta ihailin myös ulkoisia seikkoja kuten lavastusta ja puvustusta ja kaikki kyllä hiveli visuaalista silmää! Väliajalla myös makuaisteja hiveltiin ihanilla Desirée leivoksilla jotka tulivat Royal Bakerystä.

_MG_3449

_MG_3436

_MG_3451

Kaiken kaikkiaan oli aivan ihana ilta mitä mainioimassa seurassa! Kiitos vielä upeille mimmeille, Idalle, Majille, Riikalle, Lilalle, Nooralle ja tietenkin illan emännälle Jennille seurasta!

// Last Thursday Jenni organized a girls theater night. We were spoiled with the best seats, some drinks and the most delicious dessert! Thank you girls and especially our host Jenni for the great evening! //

Advertisements

2 thoughts on “Theatre night with the girls

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s