New York Mets

_MG_3181

_MG_3172

_MG_3162

_MG_3158

_MG_3202

_MG_3164

_MG_3169

_MG_3194Sneakers Nike- knit H&M – jeans Dr. Denim – jacket 2hand – sunnies H&M

Let´s go Mets! How cool is my new jacket? I found it from a flea market a few weeks back and I just had to get it! :) Love that I can wear it now with a warm knit and a pair of boots and when it gets warmer, I will pair it with a cute crop top and a denim shorts.

Oh and good morning btw! Or is it day already haha! This weekend passed so quickly! Yesterday we were at a wedding with my mom and today I will go to a birthday party. I think I will also go to my dance teams practise even though I still can’t exercise because of my tooth. The dentist told me to not to do any sports or any exercise for one week so my mouth won’t start to bleed.. Luckily it doesn’t hurt anymore but I will go to get my other wisdom tooth pulled out on Thursday so I have to go through it all over again.. But then it’s done and hopefully I won’t have to go to the dentist for a looong time haha!

// Siis eikö oo aika cooli tää mun uus baseball takki? Löysin sen pari viikkoa sitten kirpparilta ja en malta odottaa kevättä ja kesää kun pääsen yhdistämään sen crop topin ja sortsien kanssa! :)

Niin ja hyvää sunnuntaita kaikille! Tämä viikonloppu on mennyt ihan hujauksessa ohi! Eilen olin äitini kanssa äidin kummipojan häissä ja tänään menen iltapäivästä yhdille synttäreille. Ajattelin käydä illalla vielä mun joukkueen treeneissä vaikka mulla on vielä tän viikon urheilukielto viisaudenhampaan poiston takia. Onneksi se ei oikeastaan särje enää, mutta suun avaaminen ja syöminen on edelleen vähän hankalaa. Lisäksi kun tästä selvitään niin torstaina mulla on edessä toisen hampaan poisto eli kaikki alkaa taas alusta. Mutta sitten ne ainakin ovat poissa ja mun ei toivottavasti tarvi mennä hamppulääkärille piiitkään pitkään aikaan! //

Pictures Jenni

Advertisements

5 thoughts on “New York Mets

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s