Today´s

_MG_3372

_MG_3377

_MG_3383

_MG_3401

_MG_3404

_MG_3367

_MG_3391

_MG_3398                            Knit H&M – jeans Monki/DIY – bag Céline – boots Steve Madden – bomber Warp

Here is what I looked like today on our brunch date with Topi. We had brunch at a place called Pella’s Cafe and after I met up with Jenni. It was raining but luckily we found a place that had shelter so we could take a few pics. Otherwise I have spend the day on our couch watching Netflix ’cause I haven’t been feeling well. I have suffered from dizziness and felt sick and lying on a couch was pretty much all I could do. I have suffered from this kind of dizziness before so I know it’s not dangerous or anything but it still sucks. Also tomorrow I am going to the dentist to get my wisdom tooth pulled out so I will spend a few more days on the couch I’m afraid. 

Any advise regarding the recovery time from a tooth removal is highly appreciated!

// Tässä varmaan historiallisesti asukuvat tältä päivältä! Käytiin aamulla brunssilla Topin kanssa Pella’s Cafessa ja tavattiin Jennin kanssa kuvausten merkeissä. Muuten olenkin viettänyt koko päivän sohvalla Netflixiä tuijotellen. Kärsin välillä asentohuimauksesta joka siis tulee mulle niin, että iskee ja lujaa ja hetken aikaa tuntuu kuin koko maailma pyöris ympärillä ja jättää jälkeensä tosi heikon ja huonovointisen olon. Niimpä tämä päivä kuluikin sitten vanhoja sarjoja katsellen. Lisäksi joudun huomenna viisaudenhammasleikkaukseen (iik!!) joten näitä päivä saattaa tulla muutama lisää.

P.S kaikki vinkit viisurinpoistoon liittyen ovat erittäin tervetulleita! //

Pictures Jenni

Follow me on Bloglovin

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s