Caped

_MG_2035

_MG_2070

_MG_2062

_MG_2113

_MG_2071

_MG_2102  Cape H&M – jeans Monki – T-shirt Support Your Local / INCH’ – bag Furla /2 hand – scarf Acne Studios – sunnies Rayban

Pakko vähän hehkuttaa näitä syksyisiä kelejä jotka ovat vallineet muutaman viikon ainakin meillä Tampereella! Kylmä on kuin mikä, mutta joka päivä aurinko on paistanut kirkkaalta taivaalta ja luonto on ihanissa syksyisissä väreissä. Ei sitä perus kuraloskakeliä jota me ollaan yleensä totuttu lokakuussa näkemään vaan ihania kirkkaita syyspäiviä. Niinkin kirkkaita, että aurinkolasit ovat kuulunet ihan päivittäiseen vakiovarustukseen. Minun puolestani nämä kelit saavat jatkua ja säätiedotusta vilkaistessani huomasin, että pitäisi vähän myös lämmetä. Sehän sopii, sillä kuvissa näkyvä viitta on päässyt aivan liian vähälle käytölle ja sen epäkohdan aion korjata pikimmiten!

// This year Autumn has treated us well with a lot of sunshine and almost no rain. It is already pretty cold but the clear blue sky and the colourful nature keep my spirits high. I hope this weather will last for a while ’cause I have so many fall outfits in my mind that I want to wear before the long and dark Winter arrives. For example this cape hasn’t been worn as much as it deserves, a small grievance I am about to correct asap! //

Pictures Jenni

Aanestyspainike - Muoti - Indiedays Blog Awards

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s