Over the knee

_MG_1861

_MG_1944

_MG_1863

_MG_1901

_MG_1921

_MG_1933

_MG_1946

_MG_1979

_MG_1968

_MG_1985 Playsuit H&M – boots Mai Piu Senza – jacket Gina Tricot

Päällimmäisenä syysostoshaaveenani oli harmaat, ihonmyötäiset mokkaiset ylipolvensaappaat. Muutaman viikon nettikauppaselailun jälkeen valitsin omaan ostoskoriini nämä Mai Piu Senzan unelmasaappaat. Pitkään pohdin näiden ja Steve Maddenin saappaiden välillä (täällä), mutta lopulta päädyin näihin koska nämä olivat aitoa mokkanahkaa. Maddenin saappaat olivat aivan yhtä ihanat, mutta mielestäni turhan tyyriit tekonahkasaappaiksi.

Näiden hankinta ei kuitenkaan mennyt aivan yhtä smoothisti kuin tottuneena nettishoppailijana odotin. Sain viestin lähi-Siwasta, että paketti on saapunut. Jes, noudan ne huomenna. Marssin sitten Siwaan ja myyjä katsoi, että kyllä täällä ne ovat. Kuitenkaan pakettia ei löydy mistään. Kehoitetaan yrittämään huomenna uudestaan. No huomenna palaan paikalle ja sama juttu, henkkarit, koneelta tarkistus, paketti on täällä, eipä löydykkään. Tällä kertaa epäiltiin, että ne on lähetetty vahingossa palautuksena takaisin. “Tule huomenna uudelleen niin selvitetään.” Tässä meni vielä kaksi huomista kunnes yksi aamu puhelimeni soi ja siellä mukava Siwalainen soitteli, että paketti paikannettu ja on nyt oikeasti noudettavissa. Huh, loppu hyvin kaikki hyvin ja siinä ne uudet saappaat nyt komeilevat!

P.S lähdin kotoa liikenteeseen tennareissa, että ehdin ajoissa Millan kanssa kuvaustreffeille niin voitte kuvitella moniko vastaantulija tuijotteli paljaita sääriäni. Kyllä, minulla on sortsit. (Tarkenetaan vielä, että kuvien ottopäivä oli jo hetki sitten.)

// I have wanted to get myself a pair of over the knee boots in suede for a while now and I finally found the perfect ones. It was a long battle between these Mai Piu Senza boots and ones from Steve Madden. Finally I choose these because they are made from real leather. And I absolutely love them! What do you think? :) //

Pictures Milla

Advertisements

2 thoughts on “Over the knee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s