Autumn cottage

_MG_1319

_MG_1314

_MG_1333

_MG_1438

_MG_1366-2

_MG_1431

_MG_1381-2

_MG_1399     Knit & socks H&M

Päätimme tyttöporukalla ottaa pienen irtioton arjesta ja lähdimme viettämään mökkiviikonloppua. Meitä on aika suuri porukka ja lisäksi osa asuu Helsingissä niin oli erityisen mahtavaa, että tällä kertaa kaikki pääsivät paikalle. Viikonloppuna kävi selväksi mm., että aliasta on turha pelata näin läheisellä porukalla sillä jokaisen sanan arvaa viimeistään 10 sekunnin jälkeen, Antti Tuiskun Sata Salamaa on tähän astisen Vain Elämään paras biisi, rautakangesta on hyvä päästää irti kun sitä heittää olympialaisissa ja mulla on samanlainen tukka kuin Anssi Kelalla. Että näin. Tällaiset viikonloput ovat kyllä aivan parasta ja onni on omistaa tällainen ystäväporukka <3.

// Me and my girls decided to get together to spend the weekend at a cottage. Some of us live in Helsinki so it was extra special that everyone could make it and we were all together. The weekend was full of laughing, eating, dancing, laughing again, swimming, playing games and eating some more. We also had our own olympics which was super fun! These kinds of weekends are simply the best and I’m so lucky to have such an amazing group of friends. <3 //

Pictures Tytti and me

Follow me on Bloglovin

Follow me on Instagram

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s