In green

_MG_0706

_MG_0682

_MG_0691

_MG_0710

_MG_0688

_MG_0750 Dress H&M- heel Steve Madden – bracelet Swarovski

Tässä vielä lisää kuvia siskonpojan synttäreiltä. Vastasinkin hetkin sitten yhteen kommenttiin, etten yleensä käytä vihreää vaatteissa, mutta tämän mekon kohdalla tein sen kuuluisan poikkeuksen sääntöön. Mekko on H&M:stä ja minusta siinä oli jotain ihanaa vintagevibaa, että se kiinnitti huomioni. Tykästyin myös mekon tekstuuriin ja mekko oli loistava lasten kanssa touhuamiseen. Korot tosiaan heitin nurkkaan heti kuvien jälkeen sillä ne jalassa en kyllä olisi pysynyt taaperoitten perässä.

// Here is my look from my nephew’s b-day party. I wore a dress from H&M I found this Summer and my old heels from Steve Madden. I have to admit that after these pics were taken, I kicked my shoes off so I could keep up with the birthdayboy. //

Pictures Pertti Pielismaa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s