Birthday party

_MG_0652  _MG_0674

_MG_0658

_MG_0624

_MG_0615

Tässä muutama kuva viimeviikkoisilta siskonpojan 2-vuotissynttäreiltä. Juhlat olivat tosi onnistuneet ja päivänsankarikin jaksoi temmeltää bussilaulun sanoin, kookoo päivän! Hän sai myös vinon pinon paketteja, mutta ne kaikki revittiin auki heti kättelyssä eli niistä ei ole valitettavasti yhtäkään ikuistettua otosta.

Jos joku muistaa niin tuo kyseinen 2 -ilmapallo on näkynyt blogissani jo aiemmin täällä. Ostin ne siis viime keväänä kun täytin 25 vuotta ja ne molemmat pääsivät tänä vuonna vielä uudestaan käyttöön. 5 -pallo meni isäni vaimolle hänen viisikymppisiin ja tuo 2 -pallo pääsi nyt  käyttöön lastenjuhliin. Uusiokäyttöä parhaimmillaan!

// Here are some pictures from my nephew’s birthday party. He turned two last weekend and we had all his friends over for a party at my mom’s house. The huge 2 balloon is actually from my 25 birthday party. I gave the “2” to my nephew’s party and the “5” to my dad’s wife who turned 50. Very convenient I would say :) //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s