Streets of Tampere

_MG_8111

_MG_8160

_MG_8153

_MG_8150

_MG_8145

_MG_8132

_MG_8123

_MG_8115

_MG_8113

Nappasin pitkästä aikaa kameran kouraan ja lähdin kaupungille kävelemään ja kuvaamaan kaikkea, ja ei mitään. Valokuvaamisesta on muodostunut aika lyhyessä ajassa minulle todella rakas harrastus ja harmittaa, että en ehdi kuvaamaan läheskään niin paljoa kuin haluaisin. Toisaalta myös harmittaa, että kaikissa juhlissa sun muissa olen aina kamera kädessä, etten aina ehdi nauttimaan ja olemaan läsnä (sori, vahinkorimmaus :D). Tähän pitäisi vain löytää jonkinlainen tasapaino, että päättäisin aina välillä yksinkertaisesti jättää kameran laukkuun (tai kotiin) ja sitten pitää sellaisia hetkiä jotka omistaisin ainoastaan sille kuvaamiselle. Minulle valokuvaaminen on jonkinlainen itseilmaisukeino ja myös mahdollisuus luoda jotain kaunista. Haluan vangita hetkiä ja tunteita ja luomaan kuvieni avulla muistoja. Toivon ottavani valokuvia jotka voisivat inspiroida muita ja jotka herättäisivät jonkinlaisia tunteita. Olen enemmän sellainen fiiliskuvaaja sillä mikään ei voita kuvia jossa näkyy se aito tunne ja hetki.

// One night I decided to take a walk in the city and take my camera with me. My plan was to photograph everything and nothing and to just enjoy the beautiful day. Photography has became in a relatively short time very important to me and I would like to practise it more often. However it feels like I can´t enjoy for example parties as much and I’m not present when I’m all the time holding a camera in my hand. I should find a balance and occasionally decide to leave the camera home and opposite to dedicate a few afternoons just to the art of photography. Photography is a way for me to express myself and also to create something beautiful. I want to capture moments and feelings and create memories. I hope to take photos that could inspire people and also photos that have some kinf of impact to those who see them. The best pictures are about true moments and emotions that you just can’t fake :) //

Advertisements

One thought on “Streets of Tampere

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s