Junkyard

_MG_9977

_MG_9987

_MG_9983  _MG_9992

_MG_9998Shirt H&M – pant Nelly.com – heels Zara – jacket R-Collection

Okei, ei nyt ihan kaatopaikalla, mutta lähellä. Kuvat on otettu Tampereen hylätyn tulitikkutehtaan lähistöllä yksi ilta ja kameran takana oli pitkästä aikaa mun entinen vakkarikuvaaja eli Topi. Olen tässä kesän ja syksyn mittaan vapauttanut Topia kuvaushommista ja kiitos ystävieni ja bloggaajakollegoiden, ei kuvaajasta ole koskaan ollut puutetta.

Toivotan kaikille aivan superhyvää viikonloppua! Mulla menee tää ilta kuvien parissa, mutta huomenna olisi tarkoitus nähdä kavereita ja sunnuntaina on siskonpoikani 2 -vuotis synttärit <3.

// Well, not in a real junkyard but close enough. The pics were taken next to an abandoned building one night and my photographer for the day was my very own Topi. Topi was my regular photographer for a long time, but I have freed him from his duties now that I have some blogger friends with whom we go from time to time for photo shoots. And not to forget my lovely friends who also help me a lot.

I wish you all a great weekend! I will spend today going through a bunch of photos but tomorrow I will see my friends. Also on Sunday it’s the birthday party of my nephew who is turning 2! So much love for that little guy <3. //

Picture Topi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s