Suit up

_MG_9799

_MG_9807

_MG_9795

_MG_9834Bag Balenciaga – everything else H&M

Arjen ja syksyn alkaminen tarkoittaa, että taas pitäisi hieman miettiä mitä sitä töihin pukisi päälle. Loppukesä kuitenkin meni oikeastaan sukeltaessa midimekosta toiseen tai helpolla kynähame+toppi combolla. Meillä ei töissä ole kovin tarkkaa pukeutumisetikettiä, mutta pyrin aina näyttämään siistiltä ja asialliselta. Tilasin nämä lyhyehköt, mustat suorat housut Hennesiltä jo viime keväänä ja ne olivat kyllä loisto-ostos! Siistit, mutta rennot, suorat, mutta mukavat sekä hieman levenevät lahkeet tuovat niihin sitä jotain. Taidan kulkea loppusyksyn näissä (kunnes alkavat nilkat palelemaan) :).

P.S käytin ensimmäistä kertaa #Autumn tagiä tässä postauksessa. I guess it’s official..

// I ordered these pants last Spring from H&M and they are the most perfect pants to wear at work. They are sharp, but still comfy and the short, wide leg gives them that little something.

P.S I used the tag #Autumn first time on this post. I guess it’s official..//

Pictures Jenni Miettinen

Advertisements

2 thoughts on “Suit up

  1. Ihana toi shokkipunanenväri sun balenciagassa! Se on nii jännä miten se näyttää nii hyvältä mokkasena, mut se norminahka ei taas oikee iske:D Mistä oot laukun ostanut?:) itekin haavelein tollasesta mokkasesta versiosta….:)

    Like

    • Kiitos! :) Itsekkin ihastuin juurikin tuohon väriin ja olen kanssasi samaa mieltä, että jotenkin mokkaisena tuo bale iskee paremmin! Lisäksi tämä on ihanan kevyt ja tänne mahtuu kaikki tarpeellinen! :)Tämä on itseasiassa oikea löytö sillä ostin laukun käytettynä viime talvena, mutta ainakin My Theresasta löytyy myös mokkaisia versioita :)

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s