Going out

_MG_9537

_MG_9574

_MG_9629

_MG_9620

_MG_9577

_MG_9583 Bag Zara – shoes H&M – skirt H&M – t-shirt GinaTricot – Jacket R-Collection here

Kesän aikana ei tullut käytyä ulkona oikeastaan kertaakaan (syytän säätä), mutta kun yksi parhaista ystävistäni muutti uuteen kämppään ja täytti kaiken kukkuraksi 25 vuotta ei ollut mitään mahdollisuutta, että olisin ne kemut missannut. Tyyppi oli tehnyt meille aivan mielettömän hyvää sushia sekä pavlovaa. Olen muuten syönyt tänä kesänä enemmän pavlovaa kaikissa juhlissa kuin koko elämässäni yhteensä, mistä johtuu pavlovan yht´äkkinen suosio? En kyllä pane pahakseni, pavlova on tokalempparikakku banoffeen jälkeen, jota teen muuten aina kaikissa omissa juhlissani.

Muutama sana muuten tuosta R-Collectionin bomberistani. R-Collectionhan on vanha suomalainen brändi joka on kotoisin Kajaanista ja jonka vaatteet ovat ajattomia, maanläheisiä ja tehdään hyvistä materiaaleista. Tuo kyseinen bomber oli 50% alennuksessa ja innoissani klikkailin sen ostoskoriin. Sain sitten parin päivän päästä puhelun, että tuote olikin siinä koossa valitettavasti loppuunmyyty, mutta xs vielä löytyisi ja kysyttiin haluaisinko kokeilla sitä. No palauttaminen oli mahdollista niin otin tuotteen testiin ja nappikokohan se oli. Halusin nimenomaan hieman tiukemman ja istuvamman version bomberista sillä löysemmän mallisia löytyy jo kaapeista, joten tämä oli ihan pöörfekt. Ja miten loistavaa asiakaspalvelua? Iso peukku R-Collectionille ja asioin varmasti heidän kanssaan toistekkin!

// I don´t think there was even one time this Summer when I went out, but when one of my best friends moved to a new apartment and turned 25 at the same time, there was no way I was going to miss that party! She had made some delicious sushi and a pavlova for dessert. I have btw eaten more pavlova this Summer than I have in all my life. It seems like it’s “the cake” in every party I have attended. Well I don’t mind, it’s my second favourite dessert after Banoffee cake.

Few words about my new army green bomber jacket. It’s from a Finnish brand called R-Collection and they have been around for almost 40 years. I ordered the bomber jacket originally in the size S but it turned out that it was out of stock so they called  and offered me the size XS and it turned out to be the perfect size. I wanted a tighter fit ´cause I already have a few loose models. Love it and will def shop there again! //

Advertisements

2 thoughts on “Going out

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s