Pitkästä aikaa raakasuklaa

_MG_9459 PicMonkey Collage

_MG_9446

Eipä ole hetkeen täällä blogissa (saati kotona) näkynyt mitään raakasuklaajuttuja, joten oli jo aikakin! Tein tavallisen raakasuklaan lisäksi myös valkosuklaata sekä näiden kahden sekotusta joka on ehkä lempparini. Valkosuklaa valmistuu muuten samaan tapaan kuin tavallinen tumma suklaakin, paitsi valkosuklaaseen ei tule lainkaan raakakaakaojauhetta. Jauhe korvataan riisileseellä sekä soijalesitiinillä. Perusraakaineiden lisäksi laitan suklaaseen lähes aina spirulinaa ja makeutan Agave-siirapilla. Usein lisään sekaan myös marjoja, sillä minusta ne antavat suklaaseen paremman koostumuksen sekä tuovat lisää makua. Tarkempia reseptejä löytää tagin “rawchocolate” alta jos joku kaipailee tarkempia ohjeita!

// It’s been too long since my last raw chocolate post so here you go! I made the “normal” raw chocolate with berries, but also raw white chocolate and a mixture of both, that is my favourite! When you make white chocolate, you leave the cacao powder out and use soy lecithin and toco powder instead. You can find more exact recipes under the tag “rawchocolate” from my blog if you want clearler instructions. //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s