The last Summer day

_MG_9174

_MG_9173

_MG_9182

_MG_9177

_MG_9193

_MG_9199

_MG_9203   Shorts Zara – top Nelly.com – watch Daniel Wellington – bag Zara

Vielä yhdet julkaisematta jääneet kesäkuvat löytyivät muistikortin kätköistä! Olin yksi sunnuntai auttamassa yhdessä kuvausprojektissa ja otettiin nämä kuvat juuri silloin kun ilta alkoi jo hämärtymään. Minulla on ollut nyt jo melkein kuukauden käytössä uusi linssi, Sigman 35 mm/1.4 ja olen kyllä erittäin tyytyväinen tähän hankintaani. Varsinkin kun heinäkuisista häistä jossa olin isäni kakkoskuvaajana, minulle jäi lainaan iskän toinen kamera Canon 5D Mark II, on kuvaaminen ollut taas entistä mielenkiintoisempaa.  Olen oppinut tämän vuoden aikana niin paljon valokuvaamisesta ja haluaisin aina vain oppia lisää ja saada lisää kokemusta. Siksi olen niin kiitollinen kaikista kuvausjutuista, mitä tässä kesän aikana on tullut sillä kuvaamalla sitä parhaiten oppii. Ja olen jo ennenkin todennut, että hyvä kamera ei tee kenestäkään yksin hyvää kuvaajaa ja hyvä kuvaaja saa myös huonolla kameralla hyviä kuvia. Kyllä minullakin oli alkuun harjoittelemista tuon 5D:n kanssa ja muutamaan otteeseen palasinkin takaisin omaan kameraani, mutta nykyään en haluaisi enää muulla kuvatakkaan. Toivotaan, että iskä ei vielä hetkeen kaipaile toista kameraansa takaisin sillä en millään malttaisi luopua siitä!

// I found few unpublished Summer photos from my memory card. I wish that the Summer would have been longer.. We took these photos one Sunday when I was helping with one photograph project. I have had my dad’s Canon 5D Mark II now on loan and I also bought a new lens Sigma 35 mm/1.4, which have made photographing even more interesting. I’m seriously thinking about learning more about photographing and Im always happy for any opportunities I get to take pictures and learn more about the art. I will also have seriously hard time giving back the camera to my dad. When I got used to it, even though it was hard in the beginning, I don’t want to go back to my camera anymore!  Haha! Hopefully he won’t need it back for a while :) //

Advertisements

2 thoughts on “The last Summer day

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s