Ethical fashion

_MG_9316-2

Collage _MG_9401-2 _MG_9416-2

2Collage

_MG_9318-2

_MG_9439-2Dress Reformation – bag Céline – shoes Converse – sunnies Céline

Vaikea uskoa, että nämä kuvat olisi otettu viime viikolla kun nyt katsoo ulos ikkunasta! 10 astetta lämmintä ja niin harmaata. Tuo päivä taisikin olla niitä viimeisiä kesäpäiviä. Päälläni minulla on uusi mekko uudelta suosikkivaatemerkiltäni Reformationilta. Etsiessäni eettisempiä vaatemerkkejä törmäsin tähän monen julkkiksenkin suosimaan brändiin joka toimii Jenkeissä. Täältä voi lukea lisää heidän toimintaperiaatteistaan. Vaatteet ovat toki jonkin verran kalliimpia, mutta mielestäni joka pennin arvoisia. Kyllähän me kaikki kuitenkin tiedämme miksi ketjuliikkeiden vaatteet ovat niin halpoja.. Reformationilla on nyt kuitenkin huikeat alet käynnissä ja täytyy myöntää, että minullekkin on vielä yksi lähetys matkalla. :)

// It’s hard to believe that these pics were taken just last week when looking out of the window. It’s about 10 degrees celcius and so grey. I think this day was one of the last Summer days we had. I wore my new dress from my new favourite brand Reformation. I stumbled on their website when I was looking for more ethical fashion brands and I fell in love that instant. You can read more about them here. The clothes are a bit more expensive but if you ask me, they are worth every penny. Reformation is also having a crazy sale right now and I have to admit that I have one package on it’s way to me :). //

Pictures Jenni Miettinen

Advertisements

2 thoughts on “Ethical fashion

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s