A glimpse of gold

_MG_8081

_MG_8078

PicMonkey Collage  _MG_8109  _MG_8097

PicMonkey Collage2

_MG_8088

_MG_8087       Dress Maison Martin Margiela for H&M – Shoes H&M – bag Burberry

Juhlahumu sen kuin jatkuu! Pääsin vihdoista viimein vetämään ylleni tuon superkauniin Maison Martin Margielan Hennesin malliston pronssisen mekon. Olen jo pitkään ollut näiden yhteistyömallistojen suuri fani lähinnä sen takia, että vaatteet ovat kuitenkin hieman “uniikkeja”. Niitä tehdään kuitenkin rajallinen määrä ja ne ovat hyvin rajallisen ajan myynnissä ja usein niiden tyyli mätsää hyvin minun makuni kanssa. Olen myös vähän sellainen vaatekeräilijä, että ostan aina silloin vaatteen kun joku todella spesiaali osuu silmään vaikka minulla ei heti olisikaan sille mitään käyttöä. En oikeastaan koskaan suuntaa kaupungille ostoksille enkä myöskään kuulu niihin jotka panikoivat viikonlopun bileitä ja käyvät edeltävänä iltana kaupoilla etsimässä äkkiä jotain päälle pantavaa. Olen tosin kerryttänyt garderooppini aika tuhtiin kuntoon, että minulle pitäisi kyllä löytyä seuraavat 10 vuotta aina jotain päälle pantavaa. Olen nyt uusimpien ajatusten myötä ruvennut haaveilemaan yhä enemmän sellaisesta tilanteesta, että kaappini olisi täynnä ainoastaan niitä tarkoin valittuja helmiä ja laadukkaita perusvaatekappaleita joita (hieman ärsyttävästikin) vaatekaapin kulmakiviksi kutsutaan. Olen kuitenkin sellainen muoti-intoilija ja tyyli on hyvin kokeileva, fiilispohjainen sekä jatkuvasti kehittyvä, että niiden perusvaatteiden rinnalla tulee varmasti aina olemaan niitä viimeisimpiä muotivillityksiäkin. Mutta ehkä niin, että niissäkin panostaisin yhteen hyvään kuin kolmeen huonoon. Vähemmän olisi todellakin enemmän ja laatuun jos johonkin eettisyyden rinnalla kannattaa panostaa.

// Another party look! I finally got to wear this beautiful dress from Maison Martin Margiela for H&M I bought few years back. I’m a big fan of these co-operation collections because I love that the clothes are a bit special. One could say that I’m a collector of clothes because I rarely go shopping but when I see something special and what I like, I buy it even though I don’t yet know where I will wear it. An occasion will always come along :). I’m certainly not those types that stress before a weekend party and go buy something new to wear. However I have successfully over-filled my closet so that I should have something to wear for the next decade at least. //

Pictures taken by Pertti Pielismaa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s