Weekend party

_MG_8201 _MG_8204

_MG_8230-2

_MG_8239

_MG_8225 Dress Lindex/2hand – Shoes Minna Parikka/2hand – bag Zara

Tuntuu, että meidän viikonloput on yhtä synttärijuhlaa vaan! Viime viikonloppuna kuuskymppisillä, sitä edellisenä isäni vaimon viiskymppisillä ja nyt lauantaina olisi kaverin 25-vuotis synttärit. Not bad! Nämä kuvat ovat viime viikonlopun juhlista jotka olivat Etelä-Pohjanmaalla Lapualla ihanissa maalaismaisemissa. Juhlat olivat kyllä niin ihanat ja lämminhenkiset ja oli vaikea uskoa, että sankari täyttäisi jo 60 vuotta! Sen verran olis kyllä menoa ja meininkiä voimistelusarjoista alkaen! :D Mekkoni on tuorein kirppislöytöni ja se oli oikein hyvä valinta niin helteiseen päivään. Jalkaan pääsivät myös ensimmäistä kertaa Minna Parikan Jezebel korkkarit jotka olen myös ostanut itseasiassa second handinä. Bongasin nämä yhdeltä kirpparilta käyttämättömänä ja rutkasti halvemmalla. Minä ja mun lompsa kiittävät!

// Feels like we are celebrating birthdays every weekend! This time it was Topi’s aunt who turned 60! We had such a nice and warmhearted celebration at the countryside with all Topi’s family and relatives from his mother’s side. I wore a dress I found second hand few weeks ago and it was perfect for the warm weather. My shoes are from the Finnish designer Minna Parikka and I found them actually also unused second hand. What a find right? //

Follow me on Bloglovin

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s