Melkein jumppis

_MG_7947

_MG_7958

_MG_7992

_MG_7977

_MG_7980

_MG_8002

_MG_8023

_MG_7972    Shirt H&M – shorts Cubus – bag MMM for H&M – sandals Zara – necklace IKI Koru

Kyllä huomaa, että kelit ovat olleet mitä mainioimmat kun ei ole malttanut millään istua koneella ja käydä kuvia läpi niin on ollut täällä vähän hiljaista. Kuvia olen ottanut kyllä sitäkin enemmän, että kaikki muistikortit ovat täynnä joten vihdoin eilen istahdin koneelle ja kävin muutamat kuvat läpi. Nämä kuvat otettiin kun olimme viimeksi Millan kanssa kuvailemassa. Mulla oli päällä mustat shortsit ja musta pitkä toppi, mutta kuten Millakin huomautti ja kuten kuvistakin näkyy, asu näyttää erehdyttävästi playsuitilta. Mutta eipä tuo mitään, mulle tosin harvoin istuvat sortsihaalarit päälle joten tällainen yhdistelmä on täydellinen korvike!

// The great weather has made it impossible for me to stay inside and go through any photos so that’s the main reason for the slow update. I have taken a lot of photos and all my memory cards are absolutely full so yesterday I finally sat down and went through a few pictures. These ones we took with Milla. I am actually wearing a long top and shorts but it does look like I’m wearing a playsuit! Well I dont mind, it’s hard to find a playsuit that suits me so this is a perfect substitute! //

Pictures Milla Kuoksa

Follw me on Bloglovin

Advertisements

2 thoughts on “Melkein jumppis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s