Countryside

IMG_5086

IMG_5081

IMG_5096

IMG_5091

Suomen kesä sydän minä! Vihdoinkin se alkoi ja on onneksi jatkunut jo muutaman viikon! Oltiin Topin isovanhemmilla käymässä yksi viikonloppu jolloin pysähdyttiin ottamaan kuvia kunnon maalaismaisemissa. Halusin alunperin ottaa kuvat niin, että olisin ollut tuolla syvällä pellossa, mutta Topi sitten huomautti, että se on varmasti täynnä punkkeja. Yep, skip that ja kyllä tässä pellonreunassakin saatiin ihan hyvää maalaisfiilistä näihin kuviin! :)

// The Summer finally came to Finland and it has been warm for a couple of weeks now. We were visiting Topi’s grandparents few weeks back and we stopped to take few countryside pics. First I wanted to go into the field to get better pics but Topi warned that it’s probably full of mites (?), so I settled for standing next to the field. Love how they turned out though! //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s