Green

IMG_5035

IMG_5051

IMG_5057

IMG_5039Jacket – H&M – shorts H&M – bag MMM H&M – sandals Gabor – necklace Nelly – top H&M

Huh, jopas oli viikonloppu! Perjantai mökillä, lauantai koko päivä eräillä seikkailuntäytteisillä viiskymppissynttäreillä (tästä lisää myöhemmin) ja sunnuntai missä muuallakaan kuin Siltsun stadionin keikalla! Oltiin mun kaverin kanssa päättetty, että viedään meidän äidit katsomaan Jarin juhlakonserttia, joten eilen iltapäivällä pakattiin neljä naista kyytiin ja lähdettiin kohti Olympiastadionia. Ja täytyy sanoa, että kyllä se Jari pisti pystyyn komean shown! Nyt kuitenkin väsymys painaa enemmän kuin perusmaanantaina yleensä sillä pääsin vasta puoli kolmen maissa kaatumaan sänkyyn ja töihin oli kuitenkin aamulla lähdettävä. Mutta kerrankos sitä! Sattuiko kukaan muu olemaan eilen stadionilla?

// I am soooo tired! What a weekend! We went to our cottage on Friday and on Saturday we attended a not so original birthday party (more about this later). And yesterday me and my friend took our mom’s to a concert in Helsinki. Now I’m completely dead after going to sleep at 2.30 in the morning and waking up at 7.00 to work so I will have a relaxing evening. Laters! //

Advertisements

2 thoughts on “Green

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s