Suede

IMG_5006

IMG_5017

IMG_5013

IMG_5004

IMG_5010 Heels Zara – shorts H&M – bag Zara – top Zara

Mokka on ollut yksi kuumimpia materiaalitrendejä läpi tämän kevään ja kesän ja ilmeisesti jatkaa voittokulkuaan vielä pitkälle syksyyn. Minäkin olen hieman hurahtanut mokkaan etenkin maanläheisissä väreissä ja bongattuani tuon laukun Zaran hyllyltä, en voinut vastustaa kiusausta. Laukku olikin oikeastaan ainoa ostokseni siltä reissulta eikä suinkaan sen takia, etteikö Zarassa olisi ollut toinen toistaan ihanampia vaatteita ja kovat aletkin vielä käynnissä. Syynä on lähinnä se, että olen päättänyt tarkastella kulutustottumuksiani hieman tarkemmin. Olen tässä kesän aikana addiktoitunut dokkareihin ja katsottuani dokumentin “The True Cost”, silmäni aukenivat ihan uudella tavalla. Olen päättänyt tehdä radikaalejakin muutoksia ostotottumuksiini etenkin vaatteiden kohdalla. Olen päättänyt pyrkiä ostamaan tuotteita joiden valmistus on tapahtunut mahdollisimman eettisesti, ihmisarvot sekä ympäristö huomioiden. Olen päättänyt tukea enemmän kotimaisia brändejä ja kivijalkakauppoja ja olen valmis myös maksamaan tuotteesta enemmän jos tiedän sen olevan eettisesti valmistettu. Lisäksi kirpparit ovat aivan mainio sekä myynti-, että ostospaikka. 

Näillä ei vielä maailmaa pelasteta, mutta toivon, että voin omilla valinnoillani edesauttaa tilannetta edes vähäsen. Harvemmin kirjoittelen mitään kovin henkilökohtaisia ajatuksia tänne blogiin mutta tämä on itselleni tällä hetkellä tärkeä asia ja se tulee varmasti näkymään myös jollain tavoin blogissani jatkossa. Nyt toivotan hyvät viikonloput, me suunnistetaan viettämään mökki-iltaa ihan kahdestaan!

// Suede has been very in during the Spring and Summer and it seems like it will continue to be the trend for the Fall. I also have fallen in love with the material, especially in these earthly colours, and this bag with fringes was just love at first sight! That was however the only purchase I did from Zara that time. And it wasn’t because there weren’t anything I liked, quite the contrary. It’s just that I have been rethinking my actions as a consumer. Especially when it comes to clothing and fashion. I have become somewhat addicted to documentary films and recently I watched “The True Cost” and it was really an eye opener for me. I have decided to change my shopping habbits quite radically. I have decided to buy items from brands that are ethical and considerate of human rights and the enviroment. I want to support local brands and I am willing to use a bit more if it means that the item is ethically produced. Also flea markets are excellent for both buying and selling!

I might not save the world with my own actions but I hope that my choices will help, even a bit. I rarely write any personal opinions to my blog but this is something that is really important to me at the moment and I think it will be seen in my blog as well. Well, that’s for that and I wish everyone a great weekend! We will head out to our cottage tonight, just the two of us! //

Advertisements

6 thoughts on “Suede

 1. Hyvä Sanna!! Nyt oot erittäin tärkeen ja ajankohtasen asian äärellä. Ihana ku puhut tämmösistä jutuista!! Pitää ittelläki kattoa toi dokkari :) oon nimittäin miettiny samoja juttuja viime aikoina.

  Like

  • Kiitos Milla! :) Tää on kyllä sellainen asia joka sais olla enemmänkin tapetilla. Dokkari löytyy tosiaan Netflixistä ja on kyllä katsomisen arvoinen!

   Like

 2. Hyvin kirjoitettu. Olen itsekin mietiskellyt tänäkesänä samoja asioita. Ja hei, aivan ihanat kuvat! Näissä on niin lämmin tunnelma :)

  Like

  • Kiitos Jenni! :) Otettiin nämä kuvat supernopsaan ja olin tosi positiivisesti yllättynyt kuinka hyviä kuvia saatiin noin 5 minuutin kuvaussessiolla :)

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s