Dinner time

IMG_4956

IMG_4970

IMG_4967

IMG_4968

IMG_4961        Skirt Gina Tricot – top Nelly – shoes Diesel – bag DKNY

Tässä toissaviikonloppuisen Helsingin reissun illallisasua. Tänä vuonna olen erityisesti tykästynyt midihameiseen ja mekkoihin ja tätäkin yksilöä olen käyttänyt ahkerasti. Pari vuotta sitten jos joku olisi sanonut, että luottoasuni koostuu pohjemittaisesta hameesta ja kitten heelseistä olisin nauranut heidät pihalle. Niin se muoti ja näköjään mielikin muuttuu :)!

// An outfit I wore for dinner in Helsinki a few weeks ago! I have fallen in love with midi length skirts and dresses! A few years ago I wouldn’t have been caught dead wearing a skirt that was over my knees. And not to mention kitten heels.. Haha! Well that’s what I love about fashion, it develops all the time! (Note: however I’m strictly against fast-fashion) //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s