Summer cottage

_MG_7788

_MG_7785

_MG_7786

_MG_7791

_MG_7789     Swimsuit Stadium

Ehdittiin viettämään meidän mökille vain vajaa vuorokausi, mutta ai että se tuli tarpeeseen! Grillailua ja lettuja, saunomista ja (hyvin vähän) uimista ja terassilla istumista pitkälle iltaan/yöhön. tällaisia viikonloppuja olisi saanut olla enemmänkin tänä kesänä, mutta kuten se ärsyttävä biisikin sanoo, vielä on kesää jäljellä! Ensi viikollekkin on luvattu tosi hyvää keliä joten enköhän pääse mökkeilemään vielä usemminkin tänä kesänä. Kyllä siellä vain on ihmisen hyvä olla!

// We spend only less than 24 hours at my family’s Summer cottage but oh how freaking nice it was! We ate, went to the sauna, swam in the cold cold lake and sat on the terrace until we were all too tired. I wish there had been more of these kinds of weekends but the Summer is not over yet! They have promised nice weather for next week at least so maybe we can go to the cottage again then. I just love being there! It’s so relaxing and peaceful. //

 Pictures Topi Reinola

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s