White

_MG_7617

_MG_7602

_MG_7632

_MG_7628

_MG_7605

_MG_7630

_MG_7614          Top Nelly – skirt Nelly – bag DKNY – sneakers Converse – sunnies Céline

TGIF! Tää viikko on tuntunut suuuperpitkältä ja ihanaa, että on viimeinkin viikonloppu! Lähdetään tänään töiden jälkeen melkein suoraan meidän mökille Topin ja siskoni perheen kanssa. Ihan mahtavaa päästä grillailemaan, saunomaan, uimaan ja viettämään aikaa suloisen siskonpojan kanssa! On ollut mökkiviikonloput aika vähissä tänä “kesänä”, joten vihdoin kun ilmatkin se sallivat niin on pakko mennä vaikka voidaan olla vain yksi yö. Palataan myöhemmin ja hyvää viikonloppua!

//Thank.God.It’s.Friday. This week has felt suuuuper long and I’m so happy the weekend is finally here! We will go to my family’s summer cottage after work and we will stay one night. I haven’t spend almost any time at our cottage this “Summer” but now when the weather is finally good, we had to go. Laters, and have a great weekend! //

Pictures Topi Reinola

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s