Yellow

IMG_4872

IMG_4878

IMG_4877

IMG_4874

IMG_4882           Top Nelly – pants H&M – bag Céline – Sunnies Céline – sandals Zara

Yksi päivä eksyin pitkästä aikaa Nellyn sivuille selailemaan ja silmäni kiinnittyivät tuohon keltaiseen toppiin. Se oli minusta aivan täydellinen korkeine kaula-aukkoineen ja pituuskin oli juuri passeli. Huomasin, että toppia myytiin myös valkoisena, mustana ja harmaana keltaisen lisäksi ja hetken pohtimisen jälkeen ostoskoriini eksyivätkin ne kaikki haha! Onneksi hintaa ei ollut paljoa ja tällaisiä perustoppeja käytän niin paljon, etteivät varmasti jää kaapin perälle lojumaan. Ja kun kerran löytää hyvän mallin niin siinä kannattaa sitten pitäytyä :).

// One day I accidentally ended up on the Nelly website and this yellow top caught my eye. I loved the high neckline and the length of the top! It’s still a crop top but not too short. You can wear it with high-waisted pants without showing too much skin. I noticed that it is also sold in black, white and grey. For a while I weighed the options and ended up buying them all haha! Luckily they didn’t cost much and I use these kinds of basic tops almost everyday and when you find a good fit, stick with it :)! //

Pictures Tytti Aura

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s