Helsinki

IMG_4848

IMG_4858

IMG_4915

IMG_4864

IMG_4882  IMG_4926

Viikonloppu hurahti näissä merkeissä ja tässä aivan mahtiseurassa! Lähdettiin kolmen tytön voimin kohti Helsinkiä lauantaina ja vastassa meitä oli samainen määrä nykyisiä Helsingin tyttöjä (todellinen mimmien voimaantumisviikonloppu kysessä siis). Haettiin siitä nopsaan Stockalta piknikki eväät ja suunnistettiin kohti Suomenlinnaa nauttimaan kesäpäivästä. Oli kyllä aivan mahtavaa vierailla sielläkin näin aikuisiällä sillä en kyllä kuollaksenikaan muista koska olisin siellä viimeksi ollut? Paikka oli aivan täydellinen pienelle piknikille parhaassa seurassa. Illalla meillä oli Sandroon varaus ja lopulta päädyimmekin istumaan siellä useamman tunnin kunnes poistuimme kuitenkin hyvissä ajoin nukkumaan (jep, vanhuus iskenyt). Kaikin puolin täydellinen pikavisiitti ja tekee aina niin hyvää viettää aikaa näiden mimmien kanssa. Osan olen tuntenut ala-asteelta lähtien ja siitä pikkuhiljaa jokaiselta kouluasteelta on tarttunut näitä mahtavia tyyppejä mukaan ja oon niin onnellinen, että ollaan yhä todella tiivis kaveriporukka! Tälle reissulle ei valitettavasti kaikki päässet mukaan, mutta onneksi syksylle on suunnitteissa vaikka mitä mökkiviikonloppua ynnä muuta!

// I spend last weekend in Helsinki with these lovely ladies! It’s always so much fun to hang out with these girls whom some I have know since elementary school. Everyone couldn’t come to this trip but luckily we have already planned a lot of things for the upcoming Fall. I’m such a lucky girl to have these girls as my best friends <3 //

Advertisements

3 thoughts on “Helsinki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s